Wat mijn hart raakt…

Het is langzamerhand zo gewoon voor mij geworden om iets wat me raakt te delen op het internet. Niet alles deel ik en dat hoeft ook niet. Er is genoeg, dat bij mijzelf mag blijven en dat het waard is om in stilte te koesteren. Wat ik wel kan en wil delen, doe ik graag, om anderen te inspireren en er over in gesprek te raken.

Toch is er nog veel meer te zeggen, over hoe er op berichten wordt gereageerd. Ik word zelf geraakt door de reacties. Hartverwarmend zijn ze vaak en een geweldige aanmoediging om door te gaan op het pad van delen via de sociale media en het missionair pionieren.

Graag wil ik iedereen die leest, reageert, leuk vind, bedanken voor jullie bemoedigingen. In mijn beleving zijn jullie als de geloofsgetuigen waarover Paulus spreekt in zijn brief aan de Hebreeën. (Misschien kijk je daar zelf anders tegen aan.) Paulus vergelijkt de weg van het geloof met een hardloopwedstrijd. Als je die weg gaat sta je verstelt van alle aanmoediging die je vanuit een ver verleden krijgt.
Die weg is sinds Paulus door gegaan en ook ik probeer dit spoor te volgen en gelukkig ontdek ik naast de oude heiligen, nieuwe eigentijdse mensen die mij helpen het spoor te blijven volgen.
Dank jullie wel!

About Janneke Nijboer

Met hart en ziel zoek ik waar de wind vandaan komt en ga ik op ontdekkingstocht waar de Geest mij brengt. Dit doe ik in mijn werk als predikant in Bennebroek, als leerjaarcoördinator van de missionaire specialisatie 'Kerk naar buiten' voor de Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en op andere momenten onderweg in het leven. Bermoogst is een verzameling van gedachten en gedichten die in de loop van de tijd ontstaan. De berm is de plek waar allerlei prachtigs te ontdekken valt, toevallige natuur tussen asfalt en beton. Het is de plek waar afval van ons haastig bestaan te vinden is. De berm is zoiets als de kantlijn van het leven, of een korte pauze tussen twee afspraken in. Een wachtruimte waarin er tijd is voor reflectie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.