Begeleiding nodig?
Loop je in je werk met mensen steeds tegen dezelfde hindernissen aan? Wil jij jezelf ontwikkelen, zodat je beter in je werk kunt functioneren. Heb je vragen over jouw manier van werken en lukt het niet daar goed zicht op te krijgen? Misschien is het dan wat voor je om een een kortlopend coachingstraject in te gaan, of een wat langduriger supervisie te ontvangen. Door middel van een intake gesprek kijken wij samen wat bij jou past.

Advies
Als ervaren predikant en pionier heb ik me theoretisch verdiept in veranderingsprocessen én voer ik ze uit in de praktijk. Deze kennis en ervaring zet ik graag in om kerken of groepen te begeleiden bij vragen rond:
– Kliederkerk (In samenwerking met Kliederkerk Nederland)
– Missionair-pionieren (specialiteit: op weg met de middengeneratie)
– Kerk in verandering

Andere diensten
Beschikbaar ben ik om voor te gaan als gastpredikant, het verzorgen van rituelen, het houden van interactieve lezingen.

Maak je keuze