Steek een kaarsje aan #MH17

Komende woensdag van 19.00 uur tot 20.00 uur organiseren de gezamenlijke kerken een gebedsdienst in Amersfoort. De voorzitter van de Raad van Kerken, Klaas van der Kamp zegt hierover: “We willen op deze manier uitdrukking geven aan het verdriet en de rouw die we allen voelen en onze verbondenheid kenbaar maken juist met de nabestaanden van de slachtoffers van dit verschrikkelijke drama”.
Mensen worden uitgenodigd bij die kerkdienst aanwezig te zijn, of via de uitzending op tv mee te lezen. 
Mijn uitnodiging aan jullie is, om een kaarsje te ontsteken en woensdagavond, een foto daarvan te plaatsen op je timeline, als uitdrukking van verbondenheid en gebed.
| Filed under Blog

About Janneke Nijboer

Met hart en ziel zoek ik waar de wind vandaan komt en ga ik op ontdekkingstocht waar de Geest mij brengt. Dit doe ik in mijn werk als predikant in Bennebroek, als leerjaarcoördinator van de missionaire specialisatie 'Kerk naar buiten' voor de Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en op andere momenten onderweg in het leven. Bermoogst is een verzameling van gedachten en gedichten die in de loop van de tijd ontstaan. De berm is de plek waar allerlei prachtigs te ontdekken valt, toevallige natuur tussen asfalt en beton. Het is de plek waar afval van ons haastig bestaan te vinden is. De berm is zoiets als de kantlijn van het leven, of een korte pauze tussen twee afspraken in. Een wachtruimte waarin er tijd is voor reflectie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.