Samen luisteren in de Stilte

In dit boek maak je kennis met een bijzondere manier van bijbellezen, lectio divina. Ik mocht mijn ervaring bij een aantal bijbelteksten delen in dit boek.
Je vind van mijn hand:
I Koningen 19: 4 – 8 Het wordt me teveel, Heer!
Psalm 16: 1 – 5, 9 – 11 Mijn lichaam voelt zich veilig en beschut

ISBN 9789033801709,  Verschenen 19-02-2019 , Uitgegeven bij Jongbloed Uitgeverij BV in het genre ,  Auteur(s) Jos Douma, Anselm Grün  en anderen.

About Janneke Nijboer

Met hart en ziel zoek ik waar de wind vandaan komt en ga ik op ontdekkingstocht waar de Geest mij brengt. Dit doe ik in mijn werk als predikant in Bennebroek, als leerjaarcoördinator van de missionaire specialisatie 'Kerk naar buiten' voor de Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en op andere momenten onderweg in het leven. Bermoogst is een verzameling van gedachten en gedichten die in de loop van de tijd ontstaan. De berm is de plek waar allerlei prachtigs te ontdekken valt, toevallige natuur tussen asfalt en beton. Het is de plek waar afval van ons haastig bestaan te vinden is. De berm is zoiets als de kantlijn van het leven, of een korte pauze tussen twee afspraken in. Een wachtruimte waarin er tijd is voor reflectie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.