Rituelen

ontvangen

Op belangrijke momenten in het leven, zoals bij het begin van een nieuw leven, het vieren van trouw, of in dagen van rouw hebben mensen behoefte om dit moment te markeren met een ritueel. Rituelen kunnen helpen een nieuwe stap in het leven met vertrouwen aan te gaan.
Ook als je een moeilijke periode achter je wilt laten is een ritueel helpend.
Samen met jou kan ik meedenken over de vormgeving en uitvoering van een ritueel.

deskundigheid
Als predikant heb ik veel rituelen uitgevoerd, puttend uit de christelijke traditie. Door mijn werk als pionier, sinds 2010 ben ik vertrouwd geraakt om ook buiten de kerk te werken. Als spreker tijdens dagen van rouw werk ik samen met Dag Liefste.

About Janneke Nijboer

Met hart en ziel zoek ik waar de wind vandaan komt, als specialist missionair werk voor de Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland. Bermoogst is een verzameling van gedachten en gedichten die in de loop van de tijd ontstaan. De berm is de plek waar allerlei prachtigs te ontdekken valt, toevallige natuur tussen asfalt en beton. Het is de plek waar afval van ons haastig bestaan te vinden is. De berm is zoiets als de kantlijn van het leven, of een korte pauze tussen twee afspraken in. Een wachtruimte waarin er tijd is voor reflectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *