Modehuis Gucci waagt zich aan de stola

foto: Ronan Gallagher/Gucci

Gucci weet precies wat de Instagramgeneratie wil, kopt de Volkskrant vandaag met een blog over de modeweek in Milaan. Als fan (zonder passend inkomen) van High Fashion klik ik hongerig het bericht open.  Eerst wil ik de plaatjes zien.  Direct onder het filmpje ontdek ik dit ontwerp, met overduidelijk een stola als hot fashion-item.

de nieuwe sjaal
Ik geloof mijn ogen bijna niet. Is dat waar de huidige Insta-generatie op kikt? Wat een geweldig nieuws! Nu kan ik gewoon met mijn stola’s de straat op. Niet langer hoef ik bezorgd te zijn over religiestress om dit religieuze kledingstuk. Volgende week, als het heel koud is, slinger ik niet langer mijn wollen sjaal om, maar mijn brocaat geborduurde stola.

Gucci op mijn toga
Je hoeft niet bezorgd te zijn hoor. Voorlopig reserveer ik hem nog voor de eredienst, maar misschien begin ik wel een spaarpotje om mijn eigen echte Gucci-stola aan te kunnen schaffen. Hij zal vast en zeker prachtig staan op mijn witte met gouddraad doorweven toga.

| Filed under Blog | Tags: , , ,

About Janneke Nijboer

Met hart en ziel zoek ik waar de wind vandaan komt en ga ik op ontdekkingstocht waar de Geest mij brengt. Dit doe ik in mijn werk als predikant in Bennebroek, als leerjaarcoördinator van de missionaire specialisatie 'Kerk naar buiten' voor de Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en op andere momenten onderweg in het leven. Bermoogst is een verzameling van gedachten en gedichten die in de loop van de tijd ontstaan. De berm is de plek waar allerlei prachtigs te ontdekken valt, toevallige natuur tussen asfalt en beton. Het is de plek waar afval van ons haastig bestaan te vinden is. De berm is zoiets als de kantlijn van het leven, of een korte pauze tussen twee afspraken in. Een wachtruimte waarin er tijd is voor reflectie.

One thought on “Modehuis Gucci waagt zich aan de stola

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.