Lezing

spreken

Sinds een aantal jaren wordt ik met regelmaat gevraagd om een lezing, college of workshop te verzorgen. Thema’s waar ik in thuis ben zijn:

  • kerk en social media
  • missionair pionieren
  • rituelen buiten de muren van de kerk
  • communicatie op het internet
  • dertigers en kerk
  • n.a.v. ¬†de boeken die ik geschreven heb. Zie: Op Papier

Natuurlijk kan ik ook een lezing op maat verzorgen.

deskundigheid
De thema’s waarover ik kan spreken heb ik mij in de praktijk eigen gemaakt, door als predikant te pionieren in real-life voor Windkracht 3pt0 in Noordwijk en op het internet met MijnKerk.nl . Ik behoorde bij de laatste drie van Theoloog van het jaar 2012, met de website Noorderlicht-Breda won ik de Webfish-Award 2011 en werd ik in 2014 genomineerd voor de Engaging Woman Award en de voorloper van deze verkiezing.

About Janneke Nijboer

Met hart en ziel zoek ik waar de wind vandaan komt en ga ik op ontdekkingstocht waar de Geest mij brengt. Dit doe ik in mijn werk als predikant in Bennebroek, als leerjaarcoördinator van de missionaire specialisatie 'Kerk naar buiten' voor de Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en op andere momenten onderweg in het leven. Bermoogst is een verzameling van gedachten en gedichten die in de loop van de tijd ontstaan. De berm is de plek waar allerlei prachtigs te ontdekken valt, toevallige natuur tussen asfalt en beton. Het is de plek waar afval van ons haastig bestaan te vinden is. De berm is zoiets als de kantlijn van het leven, of een korte pauze tussen twee afspraken in. Een wachtruimte waarin er tijd is voor reflectie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.