Coaching

coaching

Een coachingstraject bestaat minimaal uit ongeveer 5 bijeenkomsten van een uur. Afhankelijk van de vraag werken wij meer doelgericht, of ontwikkelingsgericht. Voor de ontwikkelingsgerichte benadering maak ik gebruik van de vork-methode van Rudy Vandamme.

 

Mijn deskundigheid
Per 1 december 2016 ben ik L.V.S.C. geregistreerd supervisor na een succesvolle afronding van de Post-HBO opleiding tot supervisor en coach aan de Christelijke Hogeschool in Ede.
In de weg die ik ga als supervisor en coach, maak ik een verbinding met wat ik eerder geleerd heb in de opleiding Contextueel Pastoraat: een benadering die oog heeft voor heel de mens in het netwerk van relaties, waar zij deel van uit maakt. De opleiding Leiderschap in Veranderingsprocessen heeft me gevormd in systemisch kijken.
In mijn eerste beroep als predikant heb ik veel ervaring in gespreksvoering en de religieuze dimensie van de mens.

About Janneke Nijboer

Met hart en ziel zoek ik waar de wind vandaan komt, als specialist missionair werk voor de Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland. Bermoogst is een verzameling van gedachten en gedichten die in de loop van de tijd ontstaan. De berm is de plek waar allerlei prachtigs te ontdekken valt, toevallige natuur tussen asfalt en beton. Het is de plek waar afval van ons haastig bestaan te vinden is. De berm is zoiets als de kantlijn van het leven, of een korte pauze tussen twee afspraken in. Een wachtruimte waarin er tijd is voor reflectie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *