Mijn Nachtzoen voor jou!

Nachtzoen
De Nachtzoen met Marleen Stelling

 

 

 

 

 

Zaterdagnacht 12 november om 1.30 uur is De Nachtzoen uitgezonden. Presentator Marleen Stelling vroeg mij naar mijn ervaringen met de nacht. Deze nachtzoen is voor jou!

Nachtverblijf

Als niemand mij meer weet
te vinden voor een vraag,
de gesprekken in mijn hoofd
langzaam verstommen,
mijn lichaam moe is,
duik ik – nog net wakker,
vanaf de wal
in de heldere oceaan,
waarin ik verdrinken durf
om Jou,
Jou om me heen te hebben!

Ademloos verblijf ik
in de ruimte die Jij bent
en mij lucht geeft
om te leven.

| Filed under Blog | Tags: , ,

About Janneke Nijboer

Met hart en ziel zoek ik waar de wind vandaan komt, als pioniersdominee voor @Windkracht3pt0 in Noordwijk. Sinds 2016 ben ik ingeschreven als reli-ondernemer bij de Kamer van Koophandel 64877043 voor preken, lezingen, coaching, supervisie en andere diensten met betrekking tot inspiratie, kerk, social media en begeleiding. Bermoogst is een verzameling van gedachten en gedichten die in de loop van de tijd ontstaan. De berm is de plek waar allerlei prachtigs te ontdekken valt, toevallige natuur tussen asfalt en beton. Het is de plek waar afval van ons haastig bestaan te vinden is. De berm is zoiets als de kantlijn van het leven, of een korte pauze tussen twee afspraken in. Een wachtruimte waarin er tijd is voor reflectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *